Nazad

"Znam šta svi hoćete da me pitate" Marina Maljković o potezu protiv Amerikanki o kome svi pričaju

Izvor: Blic, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 06.08.2021 - 11:23

Marina Maljković je odlučila da pruži više šansi protiv Amerike, košarkašicama koje su na Olimpijskim igrama ulazile sa klupe.

FOTO: Screenshot
Iako su, očekivano, Sjedinjene Američke Države, bile bolje i slavile protiv Srbije, seleltorka je zadovoljna viđenim na parketu Super arene u Saitami.
 
- Igrale smo protiv najboljeg tima. Teško je bilo šta reći vezano za ovu utakmicu. U grupi smo imale i po tri dana slobodno, a sada igramo gotovo dan za danom, tako da je to u najmanju ruku neobično, ali... Ono što je pozitivno iz ove utakmice je svakako energija igračica sa klupe, gde se ponovo vraćamo na ono da su one tim i da su igračice koje su pre bile nosici igre, a sada ne igraju toliko, nemaju nikakav problem i da su spremne da maksimalno izginu kada dobiju svoje minute. Naravno, znam šta hoćete svi da pitate, to je oko male Anđele koja nije igrala ni minuta, a danas je igrala protiv Amerike. Znala sam da će ona u posebnim momentima pokazati svoj talenat.
 
Na pitanje koliko će nosiocima igre odgovarati to što su danas više odmarale, Maljkovićeva je kazala:
 
- To odmor... Mislim ima toga, ali ja tome ne pridajem neki poseban značaj jer mi u svakoj utakmici idemo da pobedimo. Kažem, ono što je značajno jeste pristup i način igre košarkašica sa klupe. To pokazuje da su svakog momenta spremne i one mlade poput Anđele ili one starije poput Saše Čađo i Dajane Butulije. Nemaju problem da kao mala Anđela uđu na teren i igraju sa istim žarom.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: