Nazad

ZOI: Ignjatović bez plasmana u alpskoj kombinaciji

Izvor: OK Radio, agencije - Nacionalni sport - Četvrtak 17.02.2022 - 13:11

PEKING - Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostala je bez plasmana u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Ignjatović je ostala bez plasmana, pošto je diskvalifikovana u trci slaloma.

FOTO: EPA-EFE
Zlato je osvojila Švajcarkinja Mišel Gisin koja je do zlata došla sa vremenom 2:25.67 i tako odbranila titulu olimpijske šampionke osvojenu pre četiri godine u Pjongčangu.
 
Njena sunarodnica Vendi Holdener uzela je srebrno u vremenu 2:26.72, dok je bronza pripala Ilatijanki Federiki Brinjone (2:27.52). Amerikanka Mikaela Šifrin ponovo nije završila trku.
 
Ignjatović: Užasno se osećam, više od ovoga nisam mogla
 
Srpska skijašica Nevena Ignjatović izjavila je da nije zadovoljna svojim nastupom u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.
 
„Užasno se osećam. Teško mi je palo ovo što se dogodilo. Dala sam sve od sebe. Sa svim što je bilo i što se dešavalo, danas mi je bilo veoma teško i fizički sam se veoma umorila. Ja više od ovoga nisam mogla. I najboljima su se dešavale greške, kao što ste videli”, rekla je Ignjatović posle takmičenja.
 
„Htela sam da se borim i vratila sam se nakon pada, ali pod adrenalinom očigledno to nisam uradila pravilno. Na kraju, s obzirom šta sam sve postigla do sada u svojoj karijeri, ja znam ko sam i šta su moje mogućnosti. Dala sam sve od sebe i žao mi je što nisam zablistala danas, ali tako je to u sportu. Hvala svima na podršci, to mi je mnogo značilo”, zaključila je Ignjatović, preneo je Tanjug.
 
Trkom u alpskoj kombinaciji, Ignjatović završila je nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.
 
Zimske olimpijske igre u Pekingu završavaju se u nedelju, 20. februara svečanom ceremonijom zatvaranja, a naredni domaćin ovog takmičenja biće italijanski gradovi Kortina i i Milano.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: