Nazad

Zvezda bi da vrati Milijaša

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Subota 28.04.2012 - 15:31

Čelnici Crvene zvezde pokušaće u letnjem prelaznom roku da privole bivšeg kapitena, Nenada Milijaša, da napusti Vulverhempton i da se vrati na Marakanu

Kako je Vulverhempton zakucan za dno tabele i sigurno će napustiti premijerligaško društvo jer nema više ni teoretske šanse da ostane u eliti, Zvezda bi mogla da vrati nekadašnjeg igrača sredine terena.

 

Milijaš nije često dobijao priliku da igra u prvom timu Vulfsa, šest puta je bio starter i 14 puta je ušao sa klupe, što bi crveno-beli pokušali da iskoriste, kao i činjenicu da mu ugovor ističe na leto 2013. godine.

 

Milijašev povratak na Marakanu bi dobio na značaju pogotovo što je grčki Olimpijakos počeo da se raspituje za usluge brazilskog veziste Evandra.

 

Zvanične ponude još nema, ali će Evandro sigurno biti na oku atinskih crveno-belih 9. maja, kada je zakazan prijateljski meč bratskih klubova u grčkoj prestonici.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: