Nazad

Zvezda će izmiriti obaveze

Izvor: RTS - Nacionalni sport - Sreda 02.05.2012 - 10:24

Evropska fudbalska unija je Zvezdi dala rok od 25 dana da vrati sve dugove i odredila kaznu od 50.000 evra.

  "Naše je uverenje da ovu obavezu možemo da izvršimo. Ako ne ispunimo obećanje, Disciplinska komisija Uefe bi zakazala novo zasedanje i Zvezdu bi u tom slučaju čekala mnogo drastičnija kazna. Siguran sam da ćemo uspeti, napravićemo sporazume i u dogovorenom roku platiti dugovanja i ispuniti sve obaveze", rekao je Stefanović.

On je rekao da klub veliku zahvalnost duguje generalnom sekretaru Fudbalskog saveza Srbije Zoranu Lakoviću, koji je pristutvovao sastanku u Nionu.

Stefanović je dodao da su strogi članovi Disciplinske komisije Uefe naišli na razumevanje jer je Zvezda "maksimalno ispravno vodila poslovne knjige i da su svi podaci u njima istiniti".

 
" Nije bilo skupih transfera, već se radilo na podmlađivanju ekipe, što je politika koju Uefa pozdravlja, jer je to najlakši i najbolji način za izlazak iz finansijskih problema. Uvažili su argumente da Crvena zvezda bez evropskih utakmica ne može da stane na noge i pozitivno posluje", zaključio je Stefanović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: