Nazad

Zvezda desetkovana u revanšu sa Omonijom?

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Petak 03.08.2012 - 19:34

Kadu se povredio na treningu, ali još nije poznato koliko je situacija ozbiljna

 Peh za pehom za Crvenu zvezdu, koja će posle beogradskih 0:0 na revanš sa Omonijom otputovati u okrnjenom sastavu.

 
Eli Babalj nije ni licenciran za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pa trener Robert Prosinečki u samom špicu može da računa samo na Filipa Kasalicui malo korišćenog Natanijal Asamou dok sa bokova pomažu Darko Lazović i Luka Milunović.
 
Marko Vešović je platio danak neiskustvu, pa će meč u Nikoziji propustiti zato što je u sudijskoj nadoknadi sinoćnjeg susreta zaradio drugi žuti karton te će mesto u defanzivi uz desnu aut liniju zauzeti kapiten Nikola Mikić.
 
Poslednja loša vest za navijače crveno-belih je da se Brazilac Kadu, koji je u dosadašnjem toku sezone pomalo začuđujuće bio prikovan za klupu, povredio na jutrošnjem treningu.
 
Kadu se ozledio kada mu se pri pokušaju da šutne loptu okrenulo koleno pa je uz bolove pao na teren. Prve procene su da povreda nije ozbiljnije prirode, ali u Zvezdi ne žele da se zaleću pre nego što Bracilac sutra ne ode na magnetnu rezonancu posle čega bi situacija trebalo da bude znatno jasnija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: