Nazad

ZVEZDA: Dobro veče, ja sam Saša Janković

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 22.08.2012 - 13:09

Aleksandar Janković odradio je prvi trening sa ekipom Crvene zvezde. Igrači vide u meču sa Bordoom šansu za podizanje forme. O Đalu niko ne priča. Babalj definitivno licenciran.

U Ljutice Bogdana polako se sleže prašina.

Otišao je Robert Prosinečki, vratio se Aleksandar Janković, a sa njim i misli o Bordou.

Mladi trener prvi put je u utorak popodne izveo ekipu na pomoćni teren Zvezdinog stadiona i upoznao ih sa svojim načinom rada. Prvotimci su, za razliku od dosadašnjeg načina rada, igrali na širem terenu, dok je Janković stajao sa strane insistirajući na brzoj kretnji što manjem broju kontakata sa loptom i koncentraciji.

Izuzev povrede Nikole Maksimovića, stotinak posmatrača moglo je da vidi igrače orne za rad i dokazivanje pred novim šefom struke, predsednikom Vladanom Lukićem, generalnim sekretarom Đorđem Stefanovićem i drugim članovima najužeg rukovodstva kluba.

Posle jednoipočasnovnog rada sa loptom, igrači su krenuli ka svlačionici, nošeni mislima o veoma značajnom okršaju sa "žirordincima" (četvrtak, 20,45).

Kapiten Nikola Mikić rekao je da u svlačionici vlada pozitivan pristup.

"Želimo da u četvrtak napravimo što bolji rezultat za revanš. Verujemo u sebe. Smatram da ćemo biti u stanju da pružimo maksimum", poručio je Mikić.

Upitan zbog čega je propustio duel sa Radom, odgovorio je da je to bila odluka bivšeg trenera.

"Odmarao sam. Bila je procena da budem spreman za četvrtak. Nisam bio povređen. Nadam se da nećemo imati problema sa povredama. Maksimovićev izlazak sa treninga nije strašan, samo nije hteo da rizikuje".

Dolazak Bordoa u veoma delikatnom momentu za vicešampiona Srbije dodatno je podigao uvek prisutnu tenziju oko Crvene zvezde. To je potvrdio i Darko Lazović.

"Uvek postoji pritisak, takav je klub. Sad možda jeste veći, jer smo kiksnuli protiv Rada, jer ne igramo baš najbolje. Promenili smo trenera, ali moramo da maksimalno skoncentrisano uđemo u meč zato što nam je neophodan što bolji rezultat", podvukao je Lazović.

Zvezdin ofanzivni vezista ne misli da je uzrok loše igre nespremnost ekipe.

"Problem je samo forma, da što pre izađemo iz krize i da što pre zaigramo bolje. Navijači će biti tu da nas bodre, kao i na svakoj utakmici", završio je Lazović.

Ekipa Bordoa stiže u Beograd u sredu ujutru, a prvog dana boravka u Srbiji istrčaće u u terminu utakmice i na glavni teren Zvezdinog stadiona.
NIKO NI NE PRIČA O ĐALOU

Bivši omladinac Čelsija, Portugalac Đalo, koji se pre nedelju dana pojavio na probi više nije tema razgovora u Crvenoj zvezdi.

Bivši trener Robert Prosinečki ukazao je na to da Đalo nije stigao spreman i da ne može biti ozbiljno pojačanje pošto dva meseca nije radio sa ekipom.

To je i definitivno potvrđeno posle utakmice sa Radom kada se omaleni vezista više nije ni pojavljivao na Topčiderskom brdu.




BABALJ I ZVANIČNO REGISTROVAN
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: