Nazad

Zvezda dočekuje Helsinki, Milojević traži da se protivnik poštuje

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 24.07.2019 - 13:13

Fudbaleri Crvene zvezde u Beogradu od 20.45 igraju protiv finskog Helsinkija prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pokušavamo da vratimo Zvezdu gde pripada FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prvak Srbije, pošto je izbacio litvansku Suduvu, ima novi zadatak na putu ka mogućem duelu sa Kopenhagenom u 3. kolu za elitno takmičenje.
 
Trener Vladan Milojević, po ko zna koji put, upozorio je da ne sme da se potcebi nijedan tim u Evropi, a posebno šampion Finske.
 
"Zašto se stalno potencira da smo Bogom dani i da smo vanzemaljci? Siguran sam da takva vremena ne postoje. Svesni smo velicine kluba i bogate istorije, sada pokušavamo da vratimo Zvezdu gde pripada. Sve što bi trebalo da uradimo je da poštujemo sve timove. Suduva je veoma dobra ekipa, isto tako je i Helsinki", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".
 
Biće to drugi susret Crvene zvezde i Helsinkija, pošto su igrali i pre 22 godine i tada je Zvezda na krilima Dejana Stankovića bila bolja u Kupu kupova (0:1, 3:0).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: