Nazad

Zvezda i Lazović do 2015.

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 04.07.2012 - 20:43

"U dogovoru sa klubom odlučio sam da ostanem, a i ranije sam govorio da odem iz Zvezde sa titulom. Nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao je Darko Lazović nakon što je stavio potpis na ugovor do 2015. godine.

Darko Lazović produžio je ugovor s Crvenom zvezdom do 2015. godine.

"U dogovoru sa klubom odlučio sam da ostanem, a i ranije sam govorio da odem iz Zvezde sa titulom. Nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao je Lazović novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je ovog leta imao konkretnu ponudu Red Bul Salcburga, koji je bio spreman da plati pet miliona evra za njegovu slobodu, ali je klub odlučio da to odbije, a igrač da produži saradnju.

"Nema nikakve 'frke' oko ugovora. Onog trenutka kada klub bude odlučio da ne želi da me proda, sešćemo i dogovoriti se oko nastavka saradnje", rekao je Lazović za MONDO pred povratak sa priprema na Rogli.

Kada se vratio - produžio je ugovor na još dve sezone i trebalo bi da bude vođa ovog tima Crvene zvezde, s tim da trener Robert Prosinečki još nije odlučio ko će biti kapiten u sezoni 2011/12. Da li Lazović ili Nikola Mikić, koji bi mogao da napusti klub ovog leta.

"Videćemo u narednom periodu, a sigurno je da će Lazović uz Mikića biti jedan od vođa ekipe", rekao je tehnički koordinator kluba Goran Negić.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak putuju na Zlatibor na drugi deo priprema, a prvi su obavili u Sloveniji, gde su u prijateljskim mečevima izgubili od Olimpije 3:0 i drugoligaša Krškog 2:1, a pobedili Koper 2:0 i igrali nerešeno 0:0 sa ekipom Domžala.

Lazović je rekao da nema opravdanja za poraze u pripremnim utakmicama, ali da se nada da će ekipa biti spremna do početka kvalifikacija za Ligu Evropa i prvenstva Srbije.

"Nadam se da smo naučili nešto iz tih loših igara", dodao je Lazović.

Zvezda prvu utakmicu u novoj sezoni igra 19. jula u Belorusiji protiv Naftana, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: