Nazad

ZVEZDA: I Milivojević i Mijailović u avionu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 18.07.2012 - 08:50

Robert Prosinečki sastavio spisak igrača koji će putovati u Belorusiju na meč sa Naftanom. Napisana i imena "rovitog" Luke Milivojevića i Srđana Mijailovića, koji još pregovara o novom ugovoru. Eli Babalj ipak nelicenciran.

 Na kraju poslednjeg treninga pred odlazak u Belorusiju, Robert Prosinečki sastavio je spisak imena igrača koji će konkurisati za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 
Trener Zvezde povešće na put u Vitebsk i vezistu Luku Milivojevića, koji je imao probleme sa skočnim zglobom leve noge, kao i Srđana Mijailovića, čiji je status u klubu još nerešen, zbog pregovora o novom ugovoru
 
Za razliku od njih, u sredu ujutro na surčinskom aerodromu neće biti Australijanca Elija Babalja. Matični Savez mu nije izdao sertifikat neophodan za registraciju zbog neuplaćene rate transfera u Zvezdu.
 
I pored toga, veliko je pitanje da li bi Babalj dobio minutažu u Belorusiji zbog teškog navikavanja na naporan režim rada stručnog štaba Roberta Prosinečkog.
 
Na spisku su imena:
 
Golmani: Bajković, Kirovski
Odbrana: Maksimović, Krneta, Jovanović, Mladenović, Mikić, Vešović, Nenadić
Sredina terena: Milivojević, Dimitrijević, Evandro, Kadu, Mijailović, Savićević, Mirić
Napadači: Lazović, Kasalica, Milunović
 
Ekspedicija Crvene zvezde kreće put Vitebska čarter letom sa aerodroma "Nikola Tesla" u sredu u 9.30 časova. U Belorusiji će istog dana odraditi trening u terminu održavanja utakmice.
 
Na megdan Naftanu istrčaće u četvrtak u 17.00 časova, prema vremenu u Srbiji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: