Nazad

Zvezda juri Nerija Kastilja!VIDEO

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Sreda 13.06.2012 - 16:16

Crveno-beli se namerili na nekadašnjeg reprezentativca Meksika, ovih dana bi trebalo da bude poznato hoće li uspeti da ga dovedu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crvena zvezda pokušava da dovede stranca kakav, gledajući njegovu biografiju, kvalitete i godine, odavno nije viđen na ovim prostorima!

 U pitanju je, kako saznaje MOZZART Sport, 27-godišnji Meksikanac Neri Kastiljo, koji od 2011. igra za grćki Aris, ali će ovog leta sigurno promeniti sredinu. Naime, klub iz Soluna nije u dobroj finansijskoj situaciji, a s obzirom na to da je Kastiljo najplaćeniji igrač, moraće da dođe do rastanka, što pokušava da iskoristi klub s Marakane. Međutim, crveno-beli nisu jedini koji bi voleli da vide ofanzivnog vezistu koji najbolje deluje kao levo krilo u svojim redovima, a najozbiljniji takmac im je meksička Pačuka koja takođe već pregovara s Grcima oko dovođenja Kastilja na pozajmicu. Šanse su u ovom trenutku pola-pola, a da prevagnu na stranu Beograđana svojski se, kako saznajemo, trudi nekadašnji Zvezdin as Perica Ognjenović, koji ima dobre kontakte u Grčkoj, zemlji u kojoj je proveo deo karijere.

 Kastiljo je, inače, krajnje zanimljiv tip: otac mu je Urugvajac, majka Italijanka, odrastao je u Grčkoj, ali se rodio i veći deo života proveo u Meksiku, za čiji je nacionalni tim sam odabrao da igra. A karijera mu je takođe vrlo interesantna: bio je u mlađim kategorijama Danubija, da bi 2000. počeo profesionalnu karijeru u Olimpijakosu, gde je igrao do 2007, kada ga je kupio Šahtjor. Kastiljo je do prošlog leta bio zvanično igrač kluba iz Donjecka, ali je skoro sve vreme bio na pozajmicama: Mančester Siti, Dnjepar, Čikago Fajer i na kraju Aris, s kojim je pre godinu dana i potpisao ugovor. Za reprezentaciju Meksika igrao je 21 put i postigao šest golova.

 Sve u svemu, Zvezda je na pragu velikog pojačanja, ali kao što se pokazalo u prethodnim prelaznim rokovima, treba biti veoma oprezan, s obzirom na to da se pregovori strancima umeju da dugo traju, a rezultati su veoma neizvesni. Kastiljo će verovatno dobro izvagati ponude Zvezde i Pačuke i nadati se da bi mogao da stigne poziv i od nekog jačeg kluba  

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: