Nazad

Zvezda mora da pobedi

Izvor: RTS - Nacionalni sport - Sreda 02.05.2012 - 10:21

Košarkaš Crvene zvezde Sava Lešić rekao je danas da njegov tim, posle neuspeha u prošlom kolu od Vojvodine

 Premijerni meč 11. kola Super lige Mega Vizura - Crvena zvezda igra se sutra od 19 sati u Hali sportova na Novom Beogradu.

"Pred nama je imprativ pobede. Jednostavno, moramo da trijumfujemo u duelu sa Megom. Ovo je za nas veoma važna utakmica, naročito posle poraza u Novom Sadu koji je došao u nezgodnom trenutku. Moraćemo da se prikažemo u mnogo boljem svetlu i pobedom steknemo sigurnost za finiš prvenstva", rekao je Lešić za klupski sajt.

Zvezda je u prvom meču sa četom Vlade Vukoičića slavila u neizvesnoj završnici u kojoj je blistao Nemanja Nedović.

"Veoma su neugodan protivnik. Mlada su ekipa, ali su vrlo borbeni i sigurno će na svom terenu silno želeti da se dokažu u meču porotiv Crvene zvezde. U Pioniru smo pobedili uz dosta sreće. Iz tog razloga ovog puta ne smemo da dozvolimo da odlučuje jedna lopta", dodao je Lešić.

Krilni centar crveno-belih ističe da najveća opasnost preti od iskusnog Branka Milisavljevića i partizanovog dvojca na pozajmici u Vizuri Nenada Milejnovića - Nemanje Jaramaza.

"Najvažnije će biti da zadržimo koncentraciju u odsudnim momentima i kada nam se ukaže prilika prelomimo utakmicu. U nekoliko poslednjih mečeva vodili smo po desetak poena razlike, ali kada je trebalo da prelomimo meč, uvuče se neka nesigurnost, kao da se stisnemo, pa u tome nismo uspevali. Ključ u ovom duelu biće borbenost", zaključio je Lešić.

Premijerni meč 11. kola Super lige Mega Vizura - Crvena zvezda igra se sutra od 19 sati u Hali sportova na Novom Beogradu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: