Nazad

ZVEZDA: Pobeda, kakva god!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 19.07.2012 - 15:14

Napadač Crvene zvezde Luka Milunović i vezista Miloš Dimitrijević u razgovoru za MONDO poručuju da ih u duelu sa Naftanoom ne interesuje ništa sem trijumfa.

  Ekipu Roberta Prosinečkog očekuju prvih 90 minuta takmičarske utakmice ovog leta.

Posle mesec dana priprema, teških vežbi i kontrolnih mečeva u Sloveniji i na Zlatiboru, dočekali su i prvi izlazak na teren u kome će rezultat zaista biti važan.

U četvrtak će istrčati na lep travnjak Gradskog stadiona u Vitebsku i odmeriti snagu sa Naftanom. Luka Milunović dobro zna cilj Zvezde u tom meču:

Naravno da idemo na pobedu. Ništa drugo nas ne zanima, bez obzira na to što su oni domaćini. Mislim da neće imati šta da traže ako počnemo kako planiramo", rekao je posle treninga centarfor crveno-belih za MONDO.

Momak sa beogradske Zvezdare priznaje da je spreman na veliku borbu sa snažnim Belorusima.

"Spremni smo da odgovorimo na njihov žestok stil i jake duele. Čeka nas velika borba i daćemo sve od sebe da iz nje izađemo kao pobednici".

Rezultat ne bira. Samo želi da pored imena Crvene zvezde posle meča stoji veća cifra na semaforu.

"Najvažnije je to što vidim da su moji drugari, kao i ja, silno motivisani da zapnu iz sve snage. O rezultatu ne razmišljam. Ne bih da pričam previše o tome... 1:0, 2:0 za nas, nevažno je. Samo da
pobedimo"
.

Milunović će biti na terenu od prvog minuta, a Prosinečki je odlučio da ga razigrava dodavanjima Miloša Dimitrijevića. Centralni Zvezdin vezista podizao je formu od početka priprema, na Zlatiboru bio među najzapaženijima i zaradio mesto u startnoj postavi.

"Dobro smo radili na pripremama, dugo se spremali i nadam se da ćemo to dokazati pobedom. Pred nama je velika borba, ali imamo i želju i kvalitet da pokažemo sve što znamo".

Na početku prošle sezone je u duelu sa Ventspilsom pružio možda i najbolju partiju u Ljutice Bogdana.

"Najvažnije je da svi počnemo najbolje što možemo. U takvoj situaciji uvek će iskočiti pojedinac. Koji? Nije bitno", završio je Dimitrijević priču za MONDO.

Duel Naftana i Crvene zvezde počeće u 17.00 časova, prema vremenu u Srbiji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: