Nazad

Zvezda pregovara sa Milijašem!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 16.08.2012 - 13:26

Pošto ga je Vulverhempton stavio na transfer listu, nekadašnji kapiten Zvezde Nenad Milijaš kontaktiran od strane čelnika kluba iz Ljutice Bogdana.

Kako MONDO nezvanično saznaje, u toku su intezivni pregovori koji bi u narednih nekoliko dana mogli da rezultiraju povratkom Nenada Milijaša na Marakanu.

Nekadašnji kapiten crveno - belih došao bi kao slobodan igrač, a u Zvezdi se nadaju da bi u slučaju dogovora mogao da bude u kombinaciji za tim već u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope sa Bordoom, koji se narednog četvrtka igra u Beogradu!

Kako saznajemo, Milijaš je u prilično dobroj formi s obzirom na to da je prošao kompletne pripreme sa Vulfsima i mogao bi odmah da se stavi na rasploganje Robertu Prosinečkom.

U svojoj drugoj sezoni u Premijer ligi Milijaš se nije naigrao - odigrao je tek 732 minuta. Na samo šest mečeva bio je starter.

Miljaš ima 29 godina, za reprezentaciju Srbije odigrao je 25 utakmica, a u dresu Zvezde 97 uz postignutih 37 golova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: