Nazad

ZVEZDA: Prozivka bez stranaca

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 18.06.2012 - 10:30

Trener Prosinečki označio početak priprema. Reprezentativci na produženom odmoru, stranci tek treba da stignu.

U novoj opremi "Leđea", na paklena 32 stepena, fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak 18. juna na startu priprema za sezonu u kojoj, to će reći skoro svi u klubu - mora da se osvoji titula prvaka.

Na prozivci trenera Roberta Prosinečkog, njegovoj četvrtoj od dolaska u Zvezdu, nisu se pojavili petorica reprezentativaca, kao i nijedan od petorice stranaca iz Južne Amerike i Afrike.

Darko Lazović, Nikola Maksimović, Duško Tošić, Srđan Mijailović i Filip Mladenović, koji su putovali na turneju sa "orlovima", dobili su od Prosinečkog slobodno do 22. juna i polaska na Roglu, a do tada bi trebalo da bude jasno ko će od dosadašnjih stranaca igrati u crveno-belom dresu naredne sezone.

U Zvezdi očekuju da se Kadu Mendeš i Natanijel Asamoa pojave u utorak, Evandro Goebel u sredu, dok Kristijana Borhu i Vinisijusa Pašeka uopšte ne očekuju u klubu.

U Borhinom slučaju radi se na transfeu, a u Pašekovom na raskidu ugovora.

Od igrača koji su se pojavili u ponedeljak najviše pažnje izazvao je novi napadač Eli Babalj, a nova lica su i Ljubo Nenadić iz kragujevačkog Radničkog, kao i "klinci" Stevan Luković, Uroš Spajić, Veljko Simić, Vukan Savićević i Stefan Ćirić.

Od starosedelaca tu su: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Jovan Krneta, Nikola Mikić, Nikola Petković, Filip Stojković, Danijel Mihajlović, Marko Perović, Miloš Dimitrijević, Filip Đuričković, Marko Vešović, Luka Milivojević, Luka Milunović, Marko Mirić, Ognjen Ožegović, Filip Kasalica, kao i dvojica pozajmljenih fudbalera iz prošle sezone, Stevan Reljić i Vladan Binić.

Neizvesno je koji će status u ekipi imati Reljić i Binić, jer je Prosinečki još prošle zime odlučio da na njih ne računa.

Malo pre deset sati ispred svlačionice podno severne tribine pojavili su se članovi uprave kluba predvođeni generalnim sekretarom Đorđem Stefanovićem, koji su ušli unutra i obratili se ekipi.

Pretpostavlja se da je u razgovoru dominirala reč titula. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: