Nazad

Zvezda spremna za finale Kupa

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Četvrtak 10.05.2012 - 14:02

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas da je prijateljski meč sa Olimpijakosom bio dobar potez, jer je pružio šansu rezervistima i video na koga može ozbiljno da računa u završnici sezone.

"Morao sam da razmišljam o tome šta nas čeka do kraja sezone. Igramo prvenstvo u subotu, a u sredu najvažniju utakmicu za nas, finale Kupa. Smatram da su momci koji su igrali protiv Olimpijakosa pružili dobru partiju protiv odlične ekipe", rekao je Prosinečki za klupski sajt.

Crveno-beli su sinoć u Pireju izgubili od Olimpijakosa sa 2:1."Uzimajući u obzir da nekolicina fudbalera nije igrala uopšte, a da su neki imali vrlo malu minutažu ove polusezone, mislim da su opravdali ukazano poverenje. U suštini sam zadovoljan boravkom u Grčkoj, ispunili smo sve što smo planirali, odradili nekoliko treninga i vraćamo se u Beograd da osvojimo trofej i pobedimo u preostale dve utakmice u šampionatu", naveo je Prosinečki.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju Rad u pretposlednjem kolu Superlige, a sledeće srede ih očekuje finale Kupa Srbije protiv čačanskog Borca.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: