Nazad

Zvezda sutra odlučuje: Mudrinski ili Oumaru

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 26.08.2012 - 21:05

Rukovodstvo crveno-belih razmatra mogućnosti oko angažovanja novog centarfora

Uprava Crvene zvezde u toku sutrašnjeg dana doneće odluku o angažovanju novog napadača, a kao što je od ranije poznato u igri su Ognjen Mudrinski i Abubakar Oumaru.

 

Kako saznajemo uprava Jagodine je potpuno otvorena za saradnju i spremna je na dogovor sa crveno-belima uz procenat od narednog transfera za mladog napadača.

 

Kada je u pitanju Abubakar Oumaru, menadžerska agencija koja zastupa ovog fudbalera spremna je da plati obeštećenje novosadskoj Vojvodini i na taj nači omogući Kameruncu da se vrati na Marakanu.

 

Agencija bi na osnovu klauzule platila 350.000 evra za Kamerunca, a trideset procenata od narednog transfera pripali bi Novosađanima.

 

Ipak, prelazak Ognjena Mudrinskog je daleko povoljnija opcija za rukovodstvo kluba s Marakane, pa je u ovom trenutku realnije očekivati da dogovor bude postignut s Jagodincima.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: