Nazad

ZVEZDA: With or without you

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 13.07.2012 - 12:01

Nebojša Čović tvrdi da su šanse za ostanak Svetislava Pešića na klupi 50:50, pominje mogućnost sporazumnog raskida ugovora.

Sa ili bez Svetislava Pešića?

Ova dilema je u Crvenoj zvezdi otvorena pre dve nedelje, ali konkretnog pomaka i dalje nema, iako je predsednik kluba tada postavio rok od sedam dana za jasno definisanje situacije.

Nebojša Čović je posle sastanka Predsedništva u četvrtak uveče izjavio da su šanse da Pešić ostane trener "pola-pola".

"Klub će do kraja jula izmiriti deo obaveza prema Pešiću, dok će ostatak biti isplaćen do kraja avgusta. Takođe, uskoro ćemo se dogovoriti oko njegovog daljeg rada ili oko sporazumnog raskida ugovora", rekao je Čović za "Sportski žurnal".

Kako vreme odmiče, priča sve više podseća na leto 2009, kada je sezona takođe završena porazom od Partizana u finalu plej-ofa, ali i nagoveštajem da bi Zvezda uz nekoliko pojačanja mogla ozbiljno da stane "na crtu" dugogodišnjem vladaru srpskog košarkaškog prostora.

Nije čudo što mediji uveliko licitiraju imenima potencijalnih Pešićevih naslednika, pa je tako Čović već demantovao dolazak Dejana Radonjića iz Budućnosti.

Dnevni list "Alo!" u petak je objavio da je prvi "pik" crveno-belih selektor Crne Gore i nekadašnji Zvezdin igrač Luka Pavićević. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: