Nazad

ZVEZDA: Za Omoniju 600, 900, 1.100 i 1.300...

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 10:31

Crveno-beli saopštili koliko će koštati ulaznice za prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. "Skuplje su zbog humanitarne akcije", poručeno iz kluba.

  Duel Crvene zvezde i Omonije mogao bi da već početkom avgusta odredi dalji tok sezone osvajača Kupa.

Posle neslavnog prolaska beloruskog Naftana, u Ljutice Bogdana poručili su da će se presabrati i dati sve od sebe da eliminišu Kiprane. Već prvi meč protiv Omonije (četvrtak, 20.30 časova) mogao bi da otkrije da li će se to i dogoditi.

Navijači koji budu hteli da dođu na najveći stadion u Srbiji u čevtvrtak uveče moraće da za kartu izdvoje 600 (severna i južna tribina), 900 (istočna), 1.100 (bočni delovi Zapada) i 1.300 dinara (centralni delovi zapadne tribine)l

Karte će biti prodavane od ponedeljka, 30. jula, do početka utakmice, u sledećim terminima:
Ponedeljak, utorak i sreda od 11 do 17 časova, kao i u četvrtak od 11 časova do početka utakmice.

"Ulaznice će biti skuplje u odnosu na meč sa Naftanom, s obzirom na to da će dobar deo sredstava, po 300dinara od svake karte biti prosleđen u humanitarne svrhe, odnosno za pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji. Pomoć će biti raspoređena srazmerno potrebama koje imaju naši sunarodnici u južnoj pokrajini i dobiće je manastiri:Draganac, Banjska i Sveta Petka, zatim crkve u Zvečanu i Bostonu. Takođe, deo prihoda biće prosleđeni porodici Miletić koja živi u Metohiji, kao i Narodnoj kuhinji na Kosmetu, gde se svakodnevno hrani veliki broj naših sunarodnika za nabavljanje neophodnih namirnica", piše u saopštenju kluba.

Karte za utakmicu moći će da budu kupljene i putem interneta, preko sajta: iticket.rs.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: