Nazad

Zvezda zvala Valtera Novelina za trenera!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Četvrtak 23.08.2012 - 12:48

Italijanski stručnjak izjavio da je pregovarao sa klubom sa Marakane i da je bio voljan da dođe u Beograd

Umalo da Italijan sedi na klupi Crvene zvezde u večerašnjem meču protiv Bordoa! Iskusni italijanski stručnjak Valter Novelino je u izjavi za tamošnje medije rekao da ga je klub sa Marakane kontaktirao prethodnih dana.
"Ja trener Crvene zvezde? Ne, ali je moglo da bude. Kontaktirali su me iz Crvene zvezde, ali su se kasnije okrenuli nekim drugi rešenjima. Recimo samo da smo obavili preeliminarne razgovore i da je to bilo sve. Iskreno, ne bih imao ništa protiv da radim u tom klubu i u gradu Beogradu. Ali, stvarno ne znam da li će me opet neko iz Zvezde pozvati. To nije sve, imam još jednu inostranu ponudu, tako da se uskoro nadam novom poslu", rekao je Novelino za veb portal “tuttomercatoweb”.

Valter Novelino bivši trener mnogih italijanskih klubova. Između ostalih radio je u Napoliju, Sampdoriji, Torinu, Pjaćenci, Ređini, Veneciji, Peruđi… kao igrač je najdubljio trag ostavio tokom četverogodišnjeg mandata u Milanu. I pre par godina se pominjao kao trener Crvene zvezde. Poslednji put u leto 2008. godine, kada je tadašnja uprava smenjivala Aleksandra Jankovića. Na kraju se nije odlučila za Novelina, već za Zdenjeka Zemana. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: