Nazad

Zvezdi dovoljan i remi u Milanu za prolaz? Da, ako se gleda tradicija, neverovatan podatak!

Izvor: sportske.net, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 25.02.2021 - 14:03

Zvezdin dan istine, u Milanu su sigurni da će proći, računaju da bi LE mogla da bude obloga na ranu posle poraza od Specije i u Madonini. Mediji danas tvrde da klub želi i osvajanje LE, da bi i to mogao da bude put povratka u Ligu šampiona, ako izgube dah u prvenstvu.

To je karta na koju je teško igrati FOTO: FK Crvena zvezda/Facebook
Ipak to je karta na koju je teško igrati, Milan razmišlja i o Romi za vikend, pa će Pioli odmarati nekoliko igrača, ali kako smo rekli izvesti dovoljno jak tim da eliminiše srpskog šampiona.
 
Postoji i jedna tradicija o kojoj se malo priča.
 
Name, Milan je od poslednjih sedam puta kada nije dobio prvi meč gotovo uvek eliminisan u revanšu.
 
U prvi mah je zazvučalo čudno, ali je tako, samo jednom su u stvari u sedam mečeva kada nisu pobedili u prvom meču uspeli da se plasiraju dalje. Jedini put kada su izgubili na strani, a slavili kod kuće, prošli su Junajted 2007. kada su i osvojili poslednju Ligu šampiona.
 
Ali i ova bikini statistika jasno ima začkoljicu, Milan je retko propušta da dobije prvi meč. Neko bi rekao, ako Zvezda ostane neporažena, tradicija kaže da će proći, ali nije baš tako, Rosonerima odgovara i svaki remi sa malo golova...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: