Nazad

Zvezdi preti izbacivanje iz lige!

Izvor: Novosti - Nacionalni sport - Utorak 24.04.2012 - 13:17

Direktor rukometne Super lige Vojislav Andrić ne isključuje ni najgori scenario po klub iz Ljutice Bogdana zbog neizmirenih finansijskih obaveza

Crveno-beli rukometaši su pred vratima nižeg ranga. Nedostatak novca ih je usmerio prema podrumu. Još dve stepenice ih dele do propasti.



Šta će da se desi sa Crvenom zvezdom? Na to pitanje odgovor zna najbolje predsednik kluba, Igor Butulija. Najavljena je za danas konferencija za štampu, valjda će da budu ponuđeni neki odgovori. Do tada ostaje da se dosledno sprovodi Disciplinski pravilnik i da direktor Super lige, Vojislav Andrić uredno oduzima bodove. Dok Butulija ne progovori, reč ima prvi čovek elitnog takmičenja...

 

- Crvenoj zvezdi sam oduzeo šest bodova. Mogu da kalkulišu sa još dva. Dakle, mogu da računaju na opomenu pred isključenje – kaže za „Sport“ Andrić.

 


Možete li da to objasnite?


- Ukoliko im oduzmem i deseti bod, posle toga se ne delegiraju za mečeve Super lige. I tako tri kola. Posle tri kola, donosi se odluka o isključivanju iz takmičenja.

 


Do kraja Super lige ostalo je još pet kola?


- Teorijski, moguće je da Crvena zvezda bude isključena. Nadam se da do toga neće da dođe.

 


Crvena zvezda nikako da reši dugovanja prema bivšim igračima?


- Postoji rešenje. Neka klub uzme kredit i neka isplati ratu dugovanja. Posle toga neka naprave dogovor sa igračima. Ne vidim drugog načina. Ta dugovanja moraju da reše, jer u suprotnom ne mogu da počnu sledeće prvenstvo - jasan je Andrić.


POGREŠNA PROCENA


Ogroman mač visi nad glavama ljudi iz Ljutice Bogdana?
- Niko od njih neće da kaže da je pred početak ove sezone potrošeno 30.000 evra samo na sertifikate igrača koji su došli prošlog leta. Do sada se zadržalo samo dva-tri. Očigledno je napravljena pogrešna procena. Međutim, njima je kriv Savez, svi živi, samo oni nisu krivi.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: