Nazad

ZVEZDINO VEČE ZA ISTORIJU! Lorenzo Braun je večeras uradio ono što NIKO NIKADA NIJE!

Izvor: Blic, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 21.12.2019 - 02:28

Lorenzo Braun je novi rekorder Crvene zvezde u Evroligi!

Amerikanac je preskočio na listi najboljih Luku Mitrovića
Lorenzo Braun je novi rekorder Crvene zvezde u Evroligi! Sa 34 poena Amerikanac je preskočio na listi najboljih Luku Mitrovića koji je imao 30 poena u jednoj evroligaškoj utakmici
 
Bila je to 2014. kada je Mitrović protiv Galatasaraja odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri, ali ga je Braun nadmašio barem kada je u pitanju evroligaški meč crveno-belih.
 
Odlično veče imao je nekadašnji NBA igrač, pogodio je dve od četiri šutnutih trojki, dok je 11 od 18 šutirao za dva što je izvanredno. Uz 33 poena, Lorenzo Braun je imao i četiri asistencije, kao i tri skoka. Zasad je najbolji među svim igračima u 15. kolu Evrolige kada je indeks učinak u pitanju sa 30 poena, te je zreo kandidat za zvanje MVP-a u ovoj rundi. I Džok Lendejl je imao isti indeks, ali je njegov Žalgiris izgubio od Himkija.
 
Izvanredan je bio i Bili Beron, te je tandem Amerikanaca od Zvezdinih 88 poena u pobedi postigao čak 51!

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: