Nazad

Ivanovićeva: Nadam se da će san trajati

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 05.11.2012 - 09:08

Posle trijumfa nad Petrom Kvitovom, najbolje rangirana srpska teniserka, želi da Srpkinje nastave sa pobedama u Pragu

Ana Ivanovic

Ana Ivanović je izjavila da je veoma zadovoljna što je posle poraza u prvom meču uspela da se dobro pripremi za drugi, i dobije ga.

"Veoma sam srećna što sam uspela da održim naše snove ovom pobedom i što sam odigrala dobro protiv Kvitove. Uspela sam na kraju drugog seta da izdržim njene napade, osećala sam da gubim snagu, ali sam bila koncentrisana, i nadam se da će naš san trajati",
rekla je Ana.

Srpska teniserka pokušala je da napravi paralelu između jučerašnjeg i današnjeg duela.

"U subotu sam igrala veoma težak meč. Bio je prvi, bilo je pritiska zbog toga, ali i zbog atmosphere u hali… Danas sam nastupila drugačije, bila sam rasterećena i mogla sam da igram svoju igru. Drago mi je zbog te pobede. Nisam dobro spavala, ali sam razgovarala mnogo sa timom i pokušali smo da ohrabrimo jedni druge. Sve vreme sam se trudila da ubedim sebe da mogu da igram dobro I uspela sam da budem na visokom nivou ", objasnila je Ivanović i otkrila da je pre meča dobila korisne savete od Bobe Živojinovića.

"On me je posavetovao da malo sečem uglove na riternu i ja sam to i radila", završila je Ana.

Kvitova i izjavila baš ono što je I Jelena Janković juče nagovestila da ona jedan dan može da odigra odlično, a zatim padne.

"Znala sam od samog početka da nemam energije. Mislim da sam u prvom setu igrala previše nervozno i neogranizovano, ali kada sam se vratila sa pauze razmišljala sam o tome da imam dovoljno vremena i šansu da stignem zaostatak, i da treba da igram rasterećenije. Bila sam blizu taj-brejka u drugom setu, ali Ana je odigrala odlično kada je bilo potrebno I nisam imala šansu da stignem do preokreta. Nisam dobro spavala prethodne noći, a problem je u tome što i dalje osećam posledice bolesti", objasnila je najbolja teniserka Češke.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: