Nazad

NBA: Lejkersi konačno do pobede

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 05.11.2012 - 09:40

Tim iz Los Anđelesa najzad je uspeo da zabeleži pobedu i prekine dugačku seriju poraza koja je započeta još u predsezoni. LA Lejkers-Detroit Pistons 108:79.

nba

Dvajt Hauard je konačno zaigrao onako kako se to od njega i očekivalo na startu sezone, jezeraši su jednostavno morali da zabeleže pobedu, jer da nisu došli bi do za njih nezamislivih, 0-4 na startu sezone.

Pobeđen je Detroit, tim za koji se ne može reći da predstavlja ono najbolje u NBA ligi, ali, pobedi se u zube ne gleda.

"Zaustavili smo krvarenje, a drugog načina za to nije bilo osim da večeras ostvarimo solidnu pobedu. Uspeli smo da otklonimo bar deo pritiska sa svojih leđa", rekao je Gasol koji je zabeležio 14 poena.

Posle najgoreg starta sezone u poslednjih 34 godine, Lejkersi su konačno zaigrali onako kako se od njih i očekuje. Detroit nijednom nije zapretio četi Majka Brauna, jezeraši su na poluvremenu imali 28 poena prednosti, a u trećoj četvrtini su došli do čak 36 poena razlike.

Hauard je odigrao odličnu utakmicu, a ulozi pleja se odlično snašao Kobi Brajant koji je morao to da radi u odsustvu iskusnog Stiva Neša zbog povrede noge.

Ipak, trener Majk Braun koji je bio na meti velikih kriika zbog očajnog starta sezone smatra da Lejkersi moraju i mogu još bolje.

"Nismo igrali savršeno u napadu ali mislim da smo svi videli i osetili kako bi to trebalo i moglo da izgleda. Ovom utakmicom smo samo nagovestili kuda bi sve što radimo moglo da ide", rekao je Braun.

Pored Pistonsa i Lejkersa u noći između nedelje i ponedeljka su se još sastali Minesota i Toronto, 86:105, Finiks-Orlando 94:115, Atlanta-Oklahoma 104-95, a nešto ranije su i Niksi savladali Sikserse, Filadelfija-Njujork 84:100.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa sinoćnih utakmica.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: