Nazad

20 medalja za srpski kik boks

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 17.09.2012 - 08:32

Juniorska reprezentacija Srbije u kik boksu osvojila je 20 medalja na šampionatu sveta u Bratislavi.

ilustracija

Srpski juniori i juniorke su u konkurenciji 1600 takmičara iz 60 zemalja osvojili su devet zlatnih, tri srebrne i osam bronzanih odličja.

Prvaci sveta postali su Luka Spremo, Srđan Aleksić, Saida Bukvić, Dragana Sretenović, Aleksandar Konovalov, Dušan Savković, Stefan Anđelković, Ajla Lukač i Milena Švonja.

„Pred polazak u Bratislavu najavljivao sam uspeh, momci i devojke su potvrdili u ringu da je moj optimizam bio sa osnovom. Sve ono što su radili tokom pripremnog perioda na najbolji način su prezentovali u Bratislavi i našoj zemlji doneli 20 medalja. Time su potvrdili visoku klasu srpskog kik boksa“, bio je kratak komentar selektora Nebojše Miloševića.

Do srebra su stigli Nemanja Glišić Obrad Cvijanović i Mihajlo Kecojević, a bronzama su se u Bratislavi okitili Stefan Gavrilović, Jovan Anđelić, Novak Radulović, Radomir Nedeljković, Stevan Dukić, Mladen Čestić, Marko Cvetanović i Miloš Keljanović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: