Nazad

Abolicija i za Džajićeve saradnike

Izvor: B92 - Sport - Četvrtak 22.11.2012 - 13:38

Ministar pravde Nikola Selaković uputio je predsedniku Republike predlog da se posle Dragana Džajića aboliraju i ostali optuženi u tom sudskom predmetu.

Dragan Džajić

Kako je potvrđeno Tanjugu, Selaković je predložio da se aboliraju funkcioneri FK Crvena zvezda Vladimir Cvetković i Miloš Marinković, kao i fudbalski menadžer Ranka Stojića.

Kako piše Tanjug, predloženo je da se trojica Džajićevih saradnika aboliraju od krivičnog postupka koji se protiv njih vodi u Višem sudu u Beogradu za prisvajanje oko osam miliona evra od transfera fudbalera, ali i za postupak za oduzimanje imovine za koju se sumnjalo da je proistekla iz krivičnog dela.

Odluku o prekidanju sudskog postupka doneće predsednik Republike, koji je 16. novembra doneo odluku da Džajića oslobodi od krivičnog gonjenja.

Podsetimo, trojicu funkcionera FK Crvena zvezda i fudbalskog menadžera tužilaštvo tereti da su protivpravno prisvojili oko osam miliona evra od prodaje četiri fudbalera Zvezde - Gorana Drulića, Zorana Njeguša, Perice Ognjenovića i Ivana Dudića.

Džajić je nedavno izabran za predsednika devetočlane Radne grupe čiji je cilj finansijski i sportski oporavak Crvene zvezde.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: