Nazad

ATP: Novak još uvek drugi

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 29.10.2012 - 10:47

Novak Đoković će se narednog ponedeljka vratiti na čelo ATP liste, a na ovonedeljnoj drži drugo mesto sa 345 bodova manje od vodećeg Rodžera Federera.

Novak Đoković

Švajcarac se povukao sa ovonedeljnog Mastersa u Parizu i tako odustao od borbe za prvo mesto na kraju ove godine, pošto će Đoković, i da propusti sve turnire do kraja godine ostati na čelu.

Na ovonedeljnoj ATP listi Janko Tipsarević i dalje drži deveto mesto, dok je Viktor Troicki zabeležio pad za jednu poziciju i sada je 33. na svetu.

Među prvih 200 Srbija ima još dvojicu tenisera, Dušana Lajovića na 154. mestu, posle pada za četiri pozicije, i Borisa Pašanskog, koji drži 168. poziciju.

Federer ove nedelje, posle plasmana u finale turnira u Bazelu, ima 12.315 bodova, ispred Đokovića sa 11.970, dok je Britanac Endi Mari treći sa 7.690. Iza slede povređeni Rafael Nadal, ispred sunarodnika Davida Ferera, Tomaša Berdiha iz Češke i Francuza Žo-Vilfreda Conge. Prvu desetoricu, kao i prošle nedelje, kompletiraju Argentinac Huan Martin del Potro, Tipsarević i Huan Monako, takođe iz Argentine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: