Nazad

Bokčan gazio Zvezdu

Izvor: OK RADIO - Sport - Petak 02.11.2012 - 10:57

Juniori RK13 Soko savladali su ekipu RK13 Crvene Zvezde na Gradskom stadionu, rezultatom 22:10, poluvreme 12:0.

Sa meča

Bio je to meč 1. kola Juniorskog prvenstva Srbije u Ragbiju 13, koji je izazvao interesovanje oko stotinak gledalaca.

- Ušli smo u utakmicu sa podmlađenim sastavom u odnosu na finale sa Pazovom, zbog odsustva Jovanovića, koji je povređen i Jovića, koji nije mogao da nastupi zbog privatnih obaveza, kao i dvojice standradnih igrača koji su prestali sa treninzima – navodi Dejan Škarić, trener “sokolića”.

Filip Stošić Bokčan je opet pokazao da nije bez razloga najbolji mladi igrač Srbije do 18 godina, bio je je pravi vodja na terenu, sve je stizao i sve pokretao, pravi plejmejker.

- Stošić je odlično sarađivao sa bratom Đorđem Stošićem. Moram da istaknem i  Nemanju Petrovića, postigao je opet fenomenalan esej, probio se sa naše polovine na njihovu protrčavši sam nekih 80 metara.

Da napomenem da su igrala i trojica momaka iz Trgovišta, jer i tamo treniramo – navodi Škarić.

Sledeću utakmicu “sokolići” igraju u Leskovcu i ako pobede sa dovoljno razlike igraće u Vranju finale Juniorske lige Srbije, najverovatnije sa ekipom Pazove.

Poene za RK13 Soko su dali: F. Stošić 14, Đ. Stošić 4 i Petrović 4.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: