Nazad

BSK pred gašenjem

Izvor: OK RADIO - Sport - Ponedeljak 24.09.2012 - 17:36

Fudbalskom klubu BSK iz Bujanovca, članu Niške fudbalske zone, preti gašenje.

FK BSK
Da li će, posle KK BSK Junior to biti drugi klub iz Bujanovca koji će dobiti katanac, ostaje da se vidi u danima koji dolaze.
 
Razlog za gašenje popularnih “romantičara” je nedostatak finasijskih sredstava, a kuriozitet je da je to drugi klub koji se gasi, a koji vode Srbi, i to u trenutku kada srpske stranke ravnopravno participiraju u vlasti u SO Bujanovac.
 
Inače, u 6. kolu Niške zone, Bujanovčani su doživeli težak poraz na svom terenu od ekipe Vučja, rezultatom 3:1.
 
Bio je to peti poraz uz jednu nerešeno odigranu utakmicu. Sa jednim osvojenim bodom i gol razlikom 4:14, fuudbaleri BSK črvsto “drže” fenjer u ligi.
 
Rezultati 6. kola: ostaje da se vidi.BSK Bujanovac – Vučje 1:3, Svrljig – Rudar Alpos 0:1, Pukovac – Lužnica 1:0, Malošište – Jedinstvo 3:1, Zloćudovo – Napredak 1:1, Vlasina – Sloga 5:1, Balkanski – Pusta Reka 3:1, SFK MOravac – Zaplanjac 3:0. 
 
Tabela: Rudar Alpos 15, Balkanski 15, SFK Moravac 13, Sloga 12, Vlasina 11, Zaplanjac 10, Pusta Reka 10, Vučje 10, Pukovac 9, Jedinstvo 7, Lužnica 6, Malošište 6, Zloćudovo 5, Svrljig 4, Napredak 4, BSK Bujanovac 1.
 

Parovi 7. kola: Napredak – BSK Bujanovac, Zaplanjac – svrljig, Pusta reka – SFK Moravac, Sloga – Balkanski, Vučje – Vlasina, Jedinstvo – Zloćudovo, Lužnica – Malošište, Rudar Alpos – Pukovac. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: