Nazad

CRNO-BELI: Igrali smo muški, ali eto...

Izvor: Mondo - Sport - Petak 09.11.2012 - 10:16

Igrači Partizana žale za propuštenim šansama, smatraju da su greškama poklonili Interu golove, a strelac 300. gola za crno-bele u evro-kupovima kaže: "Malo sam srećan".

ilustracija

Mnogo su hteli, malo su uradili. Partizan je, doduše, konačno dao gol u Evropi, ali malo je to da bi mogli da budemo zadovoljni igrom tima koji ima epitet srpskog šampiona.

Inter je jači i kvalitetniji i ne treba biti mudrac to zaključiti, ali bar malo više krvi u igri Partizana da je bilo, ne bi ostao tako gorak ukus u ustima. Trudili su se igrači Partizana, ali bi sa našim fudbalerima trebalo raditi i na psihologiji. Primiš gol i onda potpuno padneš! Pa, zar se utakmica ne igra 90 minuta!?

Imao je Partizan svoje šanse, ali da bi se pobedio Inter mora da se iskoristi svaka šansa ili bar 90 procenata njih. Inter je znalački kažnjavao Partizan i prosto boli sa kakvom lakoćom srpski klubovi primaju golove u Evropi.

Ako je za utehu, onda je to da Partizan više nije jedini tim od 48 učesnika grupne faze Lige Evrope koji je bez postignutog gola. Za to se pobrinuo Nemanja Tomić, koji će ući u istoriju kluba kao strelac 300. gola za crno-bele.

"Možda sam malo srećan zbog toga, ali nisam potpuno srećan, jer smo izgubili", rekao je Tomić posle poraza Partizana od 1:3 u 4. kolu Grupe H Lige Evrope.

"Jednostavno, morali smo da postignemo gol protiv Inetar jer ako ti se ukaže toliko broj prilika, moraš da iskoristiš nešto da bi se nečemu nadao. I u prvoj i u ovoj utakmici primali smo golove posle naših grešaka", izjavio je Tomić, koji je od 30. minuta preuzeo kapitensku traku od Saše Ilića, koji je izašao iz igre zbog povrede.

Dodao je i da je za Partizan, ipak, prioritet domaće prvenstvo.

Napadač Stefan Šćepović se trudio, imao je šansu na početku prvog i na početku drugog poluvremena.

"Dobro smo počeli, imali smo posed lopte, imali smo i dve prilike preko Ivanova iz prekida, ali je Handanović odlično branio. Nismo imali ni sreće. Gol koji smo primili potpuno nas je slomio i Inter je znao da rutinski privede utakmicu kraju. igrali smo otvoreno i u Milanu i u Beogradu, zaslužili smo gol, možda i više. Partizan je igrao muški", rekao je stariji Šćepović.

Aleksandar Lazevski se saglasio da je Partizan ponovo poklonio gol Interu.

"Ista utakmica kao u Milanu. Mi smo im poklonili gol i u Beogradu i posle toga je sve bilo rešeno. Ako protiv ekipe kao što je Inter ne iskoristiš šanse, ne možeš da se nadaš boljem rezultatu. Imali smo nekoliko odličnih prilika, ali smo na kraju samo razbranili Handanovića", analizirao je levi bek Partizana.

Na pitanje koji je najveći kvalitet Intera, makedonski reprezentativac je bez razmišljanja odgovorio: "Snaga i strpljivost. Čekali su svoju priliku, i dočekali je".

Upitan da li očekuje da se u nekim narednim utakmicama Partizanu vrati za propuštene prilike: "Pa, i posle Milana je trebalo da nam se vrati, a nije. Ostale su još dve utakmice u Evropi, nemamo šanse da prođemo grupu, ali ćemo igrati za čast. Nećemo da dozvolimo bruku".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: