Nazad

CRNO-BELI: Šta se to dogodilo

Izvor: Mondo - Sport - Petak 26.10.2012 - 10:15

Igrači Partizana u neverici na koji način su "ispustili" Inter na njegovom stadionu. Suze Lazara Markovića...

ilustracija

Imao je Partizan sve u svojim rukama u Milanu.

Mogao je Lazar Marković da donese pobedu crno-belima protiv Intera u trećem kolu Lige Evrope, ali nije... Izgubio je!

Kao nekada kada se Milan Đurđević obrukao u dve čiste situacije sa Valterom Zengom na stadionu "Đuzepe Meaca", tako se ni mladi napadač Partizana u četvrtak uveče, 22 godine kasnije, nije proslavio u duelima sa Samirom Handanovićem.

"Ispostavilo se da sam ja tragičar", drhtavim glasom obratio se novinarima Marković.

Nije krio suze u očima.

"Posle toga smo primili gol...", zastao je mladi napadač. Nije imao više šta da kaže, ali je smogao snage da se posle još jednog pitanja izvini svim partizanovcima i saigračima za promašaj.

"Izvinjavam se svima, posebno navijačima koji su došli u ovolikom broju da nam daju podršku. Veoma mi je teško", izustio je Markec.

Novinare je interesovalo i šta mu je po završetku meča rekao Havijer Zaneti dok ga je tešio.

"Idemo dalje, to je fudbal", jedva je skupio snagu da izgovori Marković.

Saša Ilić je, kao i svi ostali u Partizanovoj ekspediciji, bio razočaran krajnjim ishodom.

"Imali smo ozbiljnu priliku pred kraj meča i da se sve dobro završilo sada bismo pričali da smo pobedili veliki Inter sa 1:0. Šta je tu je, ovo nam ja za nauk. Meni je drago što se ovako mlada ekipa isprsila klubu kao što je Inter i verujem da ćemo ovako igrati i u nastavku sezone".

Ilić kaže da igrači Partizana moraju da skupe snagu i da se posvete obavezama u Superligi.

"Ako hoćemo i sledeće godine da igramo Evropu, moramo da budemo prvaci. Ne pričamo bez povoda da nam je meč sa Novim Pazarom najvažniji. Imamo dovoljno igrača i bilo ko bude igrao daće svoj maksimu u tom duelu".
ilustracija
Medo Kamara bio je jedan od glavnih igrača srpskog šampiona na utakmici. I on je zadovoljan igrom svog tima.

"Igrali smo dobro, imali smo šansu da završimo utakmicu pre Intera. Ako ovako nastavimo, definitivno ćemo da osvojimo još neki bod", uveren je reprezentativac Sijera Leone.

Poraz je veoma teško pao Ljubiši Tumbakoviću.

"Surovo, stvarno surovo", bio je prvi komentar sportskog direktora crno-belih.

"Gori termin da se primi gol nismo mogli ni da zamislimo. Momci su zaslužili puno više od poraza, u prvom poluvremenu su bili maestralni, sjajni. Nekako ih je bilo bezbrižno gledati sa tribina i čekati situaciju da eventualno naprave nešto više u napadu. Uz sve to bilo je dopadljivo gledati ih", ističe "Tumba".

Iskusnog stručnjaka brine kako će poraz uticati na mladi tim.

"Jako loše se sve ovo odrazilo na momke i mnogo ih mi je žao. Bili smo vrlo dobri u Milanu, ali eto... Veliko iskustvo", Završio je Tumbaković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: