Nazad

Crveno-beli Pionir opet peva

Izvor: Mondo - Sport - Petak 19.10.2012 - 23:16

Deo vođa navijačke grupe Delije Sever pojavio se posle nekoliko godina na Zvezdinoj košarkaškoj utakmici i podizao pesmom ostatak hale na noge.

ilustracija

Delije "nezvanično" ponovo u Pioniru.

Iako bez zastava i obeležja, nekoliko desetina "viđenijih" navijača Crvene zvezde došlo je na utakmicu ABA lige i bodrilo svoj tim.

Delije dugo nisu dolazile na utakmice regionalnog takmičenja, bojkotujući košarku do završnih utakmica domaćeg plej-ofa.

Međutim, ove sezone deo najvatrenijih Delija odlučio je da podrži svoj tim i u duelima sa timovima iz bivše Jugoslavije.

Već na utakmici sa Igokeom podizali su na noge ostalih 4.000 gledalaca navijajući iz svog 'kopa', stvarali buku, pritisak na goste...Ipak, čini se da nisu prepoznali momenat kada su njihovi ljubimci na terenu krenuli, ispostavilo se u neuspešan napad na vođstvo, jer su tada bili tihi.

Domaći teren Crvene zvezde bio je u prvim godinama regionalne lige "vatreno" gostovanje svim ekipama, a ako Delije nastave da dolaze u Pionir jasno je da će i ove sezone biti uzbudljivo.

Ipak, rezultat će i dalje najviše zavisiti od izabranika Vlade Vukoičića, koji se ne mogu pohvaliti dobrim učinkom na startu sezone u ABA ligi (skor 1-4).
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: