Nazad

Đerdap ne dolazi

Izvor: OK RADIO - Sport - Subota 22.09.2012 - 10:30

Rukometašice Vranja neće igrati, u subotu, u Vranju, u prvom kolu Prve rukometne lige „Istok“ za žene, protiv ekipe Đerdapa iz Kladova.

Prvenstvo se odlaže je se sve ekipe nisu do odgovarajućeg roka prijavile i licencirale.
 
Voja Tasić, tehnički rukovodilac ŽRK Vranje, navodi da je još neizvesno koliko će liga imati ekipa, 12, 11 ili 10.
 
- Do ovog četvrtak, kad je bio rok, nisu se prijavile ekipe Kruševca i Bora. Zato je 1. kolo odloženo. Koliko znam, ekipa Bora sprema u najveće spisak svojih rukometašica i svu potrebnu prateću dokumetaciju i očekuje se da nastupe u takmičenju. 
 
Ekipa Kruševca, za sada, nema nameru da se prijavi, a razlog je najverovatnije loša finasijska situacija – istiće Tasić.
 
Ukoliko se ekipa Bora prijavi i krene sa takmičenjem, raspored odigravanja utakmica ostaje isti. Ukoliko obe ekipe odustanu, pravi se novi raspored.
 
- Očekujemo da u narednoj suboti ugostimo ekipu Đerdapa i proverimo, protiv jakog protivnika, svoje trenutne mogućnosti – kaže Tasić.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: