Nazad

Di Kanio: Pobeda bolja od seksa sa Madonom

Izvor: Mondo - Sport - Utorak 30.10.2012 - 13:26

Italijan na klupi Svindona rekao je da bi pobeda njegove ekipe protiv Aston Vile u Liga kupu bila veći užitak od "akrobacija" među čaršavima sa kraljicom popa.

Paolo Di Kanio

Paolo Di Kanio ne može da dočeka utorak i meč sa Vilom, timom koji je baš kao i Madona svoje najveće uspehe doživeo tokom osamdesetih godina dvadesetog veka.

Prgavom Italijanu ni malo ne smeta uloga autsajdera koju će njegova ekipa imati u duelu sa premijerligašom. Di Kanio se dobro snalazi u tim situacijama i rado se priseća duela iz svoje igračke karijere u kojem je kao fudbaler Vest Hema postigao gol u kupu protiv favorizovanog Mančester junajteda.

"Kada sam Junajtedu dao gol bilo je jako uzbudljivo i zanimljivo gledati 9.000 navijača moje ekipe na tribinama kako se raduju zbog onoga što sam uradio. Tada smo izbacili Mančester iz daljeg takmičenja, osećaj je bio bolji nego imati seks sa Madonom, verujem da bi isto bilo i ako pobedimo Vilu", uzbuđeno je govorio Di Kanio.

Trener Svindona puca od pozitivne energije i nada se pobedi.

"Ne mogu da dočekam početak utakmice i ne znam zašto, pun sam pozitivne energije i srećan sam. Malo nervoze ipak postoji, ali što se utakmica više bliži to sam smireniji", kaže Di Kanio.

"Ne osećam nikakav pritisak, mi nemamo ništa da izgubimo, a ako pobedimo možemo mnogo da dobijemo, zato sam smiren", završio je Paolo Di Kanio.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: