Nazad

Dinamo: Bili smo smešni publici

Izvor: OK RADIO - Sport - Utorak 13.11.2012 - 18:25

Srđan Paunović Laza, trener Dinama, izričito navodi da su za poraz krivi sami jer su dozvolili da prime „jeftine“ golove, a da promašuju zicere.

- Ne možemo tražiti opravdanje za poraz u neravnom terenu, koji po nijednom kriterijumu ne ispunjava uslove za igru, niti u jakom vetru koji je duvao tokom utakmice već u našoj inertnosti, shvatanju po sistemu „lako ćemo“, jer je protivnik fenjeraš i bez pobede u dosadašnjih 12 kola.

Bez obzira što je Borac bio na poslednjem mestu, njegovi fudbaleri bili su silno motivisani, želeli su pobedu i zasluženo je ostvarili – kaže Paunović.

Posebno je kivan na svoje igrače koji su dozvolili da prime „početničke“ golove, a da promašuju i da im se publika, pritom, smeje.

- Prvo smo dali autogol, nespretan je bio mladi Krstić, brzo smo izjednačili preko Ranđelovića, a onda primili drugi gol, nakon jedne, nasumice, ubačene lopte koju su naši igrači posmatrali, a nju je traljavo udario Panić i nekako ugurao u gol.

U drugom poluvremenu smo napadali, izlazili pred golmana sami i pravili cirkus.

Naš napadač bi izašao sam pred golmanom, neko iz publike bi dunuo u pištaljku, a on bi stao.

To se ponovilo u par navrata, pa je izgledalo smešno.

Mnogi u našoj ekipi treba da se zamisle da li igrama koje trenutno pružaju uopšte zaslužuju da nose dres Dinama – navodi Paunović.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: