Nazad

"Domaćinsko suđenje" u Mrštanu

Izvor: OK RADIO - Sport - Sreda 17.10.2012 - 08:47

Davor Tasić, trener FK Dinamo, za razliku od prošlonedeljnog poraza kod kuće od ekipe PTT Trstenika, posle poraza u Mrštanu mnogo je zadovoljniji igrom svoje ekipe.

Tasić
- Ne mogu da zamerim našim fudablerima na borbenosti, na želji da dođemo do pozitivnog rezultata. Sve bi bilo drugačije da nismo primili prvi gol iz ofsajda. 
 
Otvorili smo se, išli na nadigravanje kako bi došli u poziciju za gol, to je stvaralo dosta prostora fudbalerima Morvaca da na kontrama stvaraju šanse.
 
Bila je to jedna otvorena utakmica u kojoj su domaći igrači imali vetar u leđa“ zahvaljujući „domaćinskom“ suđenju koje, ipak, nije bilo presudno za rezultat meča – kaže Tasić.
 
Trener Vranjanaca zamera sudiji da su prvi gol fudbaleri Moravca postigli iz ofsajda.
 
- Pre toga je bilo i igranje rukom, ipak, glavni uzrok našeg poraza je nedovoljna agresivnost naših fudbalera – ističe Tasić.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: