Nazad

Falkao voli Premijeršip

Izvor: Mondo - Sport - Nedelja 07.10.2012 - 12:27

Prvi strelac Primere živo prati dešavanja na Ostrvu i čeka priliku da se oproba u jednoj od najjačih liga sveta.

ilustracija

Prelazak iz Porta u Atletiko Madrid bio je pun pogodak za Radmela Falkaa. Kolumbijac oduševljava ljubitelje fudbala širom sveta.

Prošle je sezone sjajni napadač dao je 36 golova u svim takmičenjima, najzaslužniji je što je madridski klub osvojio Ligu Evrope.

Tekuću sezonu je fantastično otvorio, dao 10 golova u šest odigranih mečeva, uključujući tri pogotka protiv Čelsija u Superkupu.

Engleski klubovi ne štede komplimente na račun Kolumbijca, ne kriju da bi voleli da ga vide u svojim redovima, najglasniji su Čelsi i Mančester siti a s druge strane nailaze na odobravanje. Falkao ne krije da je zaljubljenik u Premijeršip.

"Kao dečak sam mnogo gledao engleski fudbal. Bila je to liga koja me uvek oduševljavala", priznao je Falkao koji ostavlja otvorenom mogućnost da jednog dana zaigra na Ostrvu.

''Zašto ne?! Tamo su igrali fudbaleri koje sam obožavao. Roj Kin, Erik Kantona, pa Đanfranko Zola. Ipak, samo jedan je bio moj idol. To je Faustino Asprilja, iz vremena kada je igrao za Njukasl".

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: