Nazad

FKCZ: Dimitrijević sudio po zadatku

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 05.11.2012 - 19:11

Na stadionu Crvene zvezde od 18 časova biće održana vandredna sednica Upravnog odbora ’crveno-belih’ zbog suđenja Dejana Dimitrijevića na meču sa Jagodinom.

ilustracija

Jagodinci su na „Marakani“ u subotu slavili sa 2:1, pošto je Dimitrijević dosudio jedanaesterac posle prekršaja van šesnaesterca posle kojeg su gosti izjednačili posle vođstva ’crveno-belih’, a od tada su iz kluba iz Ljutice Bogdana stigle brojne optužbe na račun sudije i njegovih pomoćnika.

V.d. generalnog sekretara Zvezde Stefan Pantović u intervjuu za „Sport“ je istakao da je Dimitrijević sudio po zadatku.

„Jasno je da smo slabo igrali u prvom poluvremenu, ali je nastavak bio mnogo bolji kada smo došli do prednosti. U pojedinim trenucima nismo imali ni sreće, ali nema razloga da nas sudije kradu na očigled svih. Videlo se odmah, već na stadionu da je faul bio bar dva metra van šesnaesterca i da nema razloga da se pokaže na belu tačku“, rekao je Pantović, „Generalno, na Upravnom odboru ćemo razmotriti zašto je ovakav odnos arbitata prema Zvezdi. Nije nam jasno jer se videlo iz aviona da je doneo pogrešnu odluku. Naša ocena je da je to odradio smišljeno i tendenciozno i bez konsultacije sa saradnicima koji su imali bolji uvid u kompletnu situaciju. Oni nisu hteli ili smeli da mu kažu da je pogrešio, a ne bi bilo prvi put da se odluka promeni“.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: