Nazad

Han: KSS uništava košarku u provinciji

Izvor: OK RADIO - Sport - Sreda 03.10.2012 - 00:17

Miodrag Kostić, sportski direktor KK Morava, člana Prve “B” košarkaške lige Srbije, nezadovoljan je odlukom Košarkaškog saveza Srbije da samo četvorica igrača starija od 26 godina mogu da nastupaju u prvenstvu.

KK Morava
-Ovakva odluka je diskriminišuća, to zadire u nepoštovanje osnovnih ljudskih prva da mladi ljudi ne mogu da se bave košarkom – kaže Kostić.
 
On je bio na sednici KSS kada se odlučivalo pravilima takmičenja u Prvoj “B” ligi, ali kako ističe njegov glas nije mogao da se čuje od glasnobukača iz prestonice. 
 
-Ovim diskriminatorskim pravilom direktno se atakuje na rad klubova u provinciji i zato odgovorno tvrdim da na taj način se “mali” klubovi uništavaju, a košarka se gasi od Beograda naniže, po malim mestima – izričit je Kostić.
 
Zbog nametnutih pravila, KK Morava je morala da se odrekne dvojice prvotimaca, Bobana Dankovića i Ivana Jovanovića, koji su svojevremeno stigli kao zvučna pojačanja iz Leskovca.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: