Nazad

Hodžson razočaran Terijevom odlukom

Izvor: B92, Tanjug - Sport - Utorak 25.09.2012 - 10:09

Selektor Engleske Roj Hodžson rekao je da je razočaran odlukom Džona Terija da se oprosti od nacionalnog tima.

ilustracija

„Hoću da se zahvalim Teriju na svemu što je uradio za tim od trenutka kada sam ja postao selektor. Naravno da sam razočaran jer smo izgubili igrača tog kvaliteta i iskustva. Imao sam dobar odnos sa njim i moram da prihvatim ovu odluku. Teri me je pozvao pre nego što je javno izneo svoj stav“, navodi se u Hodžsonovom saopštenju.

Teri je u nedelju šokirao javnost jer je saopštio da završava reprezentativnu karijeru, ljut što Fudbalska asocijacija i dalje vodi postupak protiv njega, iako ga je sud u Londonu oslobodio optužbi da je prošle godine vređao igrača Kvins Park Rendžersa Antoana Ferdinanda na rasnoj osnovi.

Teri je za selekciju Engleske debitovao 2003. godine na prijateljskom meču sa Srbijom i Crnom Gorom, a odigrao je 78 utakmica i postigao šest golova.

Ukoliko ga komisija FA proglasi krivim, 31-godišnji fudbaler Čelsija mogao bi da dobije osam ili više mečeva suspenzije.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: