Nazad

I Jug postaje novi klub?

Izvor: OK RADIO - Sport - Petak 14.12.2012 - 13:35

Gašenje sportskih klubova se nastavlja u Vranju, a u isto vreme osnivaju se novi. Na redu je, prema našim saznanjima, KK Jug.

Ranija ekipa Juga

KK Jug  je u dugovanjima do guše, pa je jedini izlaz da se ugasi i osnuje novi klub. Samo, problem je, ako se to desi sada na poluzezoni klub mora da istupi iz lige, što neće biti presadan jer se to desilo već sa RK Vranje.

Drugo, među pojedincima koji vode klub, u saglasnosti sa onim koji vode grad, vlada mišljenje da je napuštanje lige na polusezoni u funciji spašavanja kluba, jer KK Jug sigurno ispada, pa je bolje da se ne troše sredstva za badava.

Prema njihovom mišljenju, treba što pre osnovati novi klub, recimo KK Jug Vranje ili KK Jug 1973, pa izbegnuti plaćanje dužnicima.

Inače, KK Jug je jedan u nizu klubova koji su promenili ime ove godine, i izbegli dugovanja koja su napravili.

Ono što javnost Vranja buni je da su godinama uplaćivana tim klubovima pozamašna sredstva, a da niko nikad nije podneo izveštaj gde su i na koji način potrošena.

Prema našim saznanjima, iz izvora bliskih gradonačelniku Zoranu Antiću, do sada su imena promenili, i izbegla dugovanja, sledeći klubovi: ŽOK Vranje, RK Vranje i FK Dinamo.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: