Nazad

Ivan Miljković doneo Feneru Superkup

Izvor: Mondo - Sport - Četvrtak 11.10.2012 - 13:33

Bivši kapiten "orlova", lider turskog Fenerbahčea vodio je istanbulski tim do osvajanja prvog ovosezonskog trofeja. Meč obeležili incidenti navijača.

ilustracija

Fenerbahče Grundig iz Istanbula, za koji igraju Ivan Miljković i Novica Bjelica, osvojio je prvi trofej u novoj sezoni.

Fenerbahče Grundig je drugi put uzastopno podigao pehar namenjen pobedniku Superkupa Turske, savladavši Galatasaraj iz Istanbula - 3:0 (25:18, 25:19, 25:23). Popularni Fener opravdao je ulogu favorita, dominirao je tokom čitavog meča.

Nedostatak uzbuđenja na terenu nadomešten je gužvom na tribinama gde su navijači Galatasaraja u nekoliko navrata izazivali incidente. Utakmica je prvo prekinuta u prvom setu, kada je, posle eksplozije petarde, povređen jedan igrač Fenerbahčea. Novi prekid desio se u trećem setu, ali je utakmica ipak privedena kraju.

Za Fenerbahče celo meč odigrao je Ivan Miljković, drugi naš internacionalac u redovima instanbulskog tima, Novica Bjelica, nije bio u sastavu.

Za Galatasaraj je igrao aktuelni kapiten srpske reprezentacije, Bojan Janić, a klub sa klupe vodi srpski stručnjak, Dragan Nešić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: