Nazad

Ivanović: Imam dobar osećaj...

Izvor: Mondo - Sport - Četvrtak 18.10.2012 - 11:46

Ana nestrpljivo čeka start finala Fed kupa u Češkoj. Najbolje plasirana srpska teniserka razmišlja i o proslavi ako se trijumfuje u finalu prestižnog takmičenja.

Ana Ivanovic

Iako bije bitku za što bolji plasman na turniru u Moskvi, najbolje rangirana srpska teniserka mislima je u finalu Fed kupa koji će se igrati u praškoj "O2 Areni"3. i 4. novembra.

Šestogodišnju reprezentativnu karijeru Ivanovićeva ima priliku da kruniše titulom svetske šampionke. Za Novosti je Ana pričala o tome kako odbrojava dane do prvih okršaja sa Čehinjama.

"Emocije su pomešane. Ponos, zadovoljstvo i uz sve to i uzbuđenje zbog finala. Jedva čekam da izađemo na teren, jer smo dugo čekale ovaj trenutak. Već smo mnogo postigle ulaskom u finale, ali želimo i korak dalje" kaže Ivanovićeva.

Ana je objasnila i šta za nju znači igranje u nacionalnom timu.

"Pre svega osećate ponos jer predstavljate svoju zemlju. Nacionalna osećanja više dolaze do izražaja kada se radi o timskom nastupu u Fed kupu, iako mi na svakom nastupu na turnirima predstavljamo svoju zemlju".

Nekadašnja najbolja teniserka sveta svesna je da Srbiji predstoji težak zadatak u Pragu.

"Čehinje su prošle godine osvojile Fed kup, dobro su rangirane. Kvitova je odlična teniserka, ali ako hoćete da osvojite turnir morate da pobedite najbolje. Imaće publiku na svojoj stani ali to može da bude i dodatni pritisak. U Fed kupu su iznenađenja moguća. Osećam da imamo dobre šanse" kaže Ivanovićeva koju raduje činjenica da će i naša ekipa, zahvaljujući TSS imati podršku navijača.

U slučaju trijumfa u Pragu, Ivanovićeva kaže da će naš tim organizovati adekvatnu proslavu.

"Sigurno je da ćemo imati veliko slavlje, celu noć, uz našu muziku" nada se Ana uspehu u Pragu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: