Nazad

Janko: Biće teško kad se probudim

Izvor: B92 - Sport - Petak 07.09.2012 - 08:28

Janko Tipsarević izjavio je posle poraza od Davida Ferera da je zadovoljan igrom, ali da će mu biti teško zbog eliminacije u pet setova

Janko Tipsarevic

"Da sam zadovoljan kako sam igrao, jesam. Da sam miran i spokojan, možda delujem tako, ali jako patim iznutra. Sutra ce mi biti još gore. Spasavao sam meč lopte u mnogim mečevima, to je sport, to je tenis. Ja kao osoba uvek se sutradan loše osećam. Danas me sve boli, obe noge me rasturaju, ne razmišljam sad mnogo o meču. Mislim da će sutra kad budem ustao biti jako teško".

"Mislim da je bio dobar meč. Fizicki sam se mnogo mučio na terenu, Ferer je imao dodatni dan odmora, mislim da mi je bio potreban taj dan odmora. Mene su bukvalno u petom setu pred kraj meča poceli da hvataju grčevi, da li zbog tenzije, šanse, ne verujem da je zbog toga što nisam dobro fizički pripremljen. Osećam da jesam. Dobar meč, dva-tri poena su odlučila pobednika, nije mi krivo za gem na 4:2. Krivo mi je za 4:1 gem kada sam imao šansu da povedem 5:1. Generalno, dobar turnir. Idemo dalje", dodao je Tipsarević.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: