Nazad

Jarić: Treba da nas je sramota!

Izvor: Mondo - Sport - Četvrtak 18.10.2012 - 11:29

Poznati košarkaš, nekadašnji reprezentativac, Marko Jarić, javno opleo po vinovnicima "slučaja Kruševac".

jaric marko

Poznati srpski košarkaš Marko Jarić prokomentarisao je na svom Twitter profilu događaje na fudbalskoj utakmici između mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu, u revanšu baraža za prvenstvo Evrope.

"Da li je moguće da nas Englezi koji su izmislili huliganizam i ropstvo sada uče ljudskim pravima. Treba da nas je sramota", napisao je košarkaš američkog NBA ligaša Čikago Bulsa.

"I u Engleskoj ima rasizma itekako, ali da ceo stadion pušta majmunske krike momku koji nema ni 20 godina? Stvarno smo preterali", kritikovao je Jarić navijače na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Mladi engleski tim je pobedom u Kruševcu sa 1:0 izborio učešće na evropskom prvenstvu 2013, nakon što je prvi meč kod kuće dobio istim rezultatom (1:0).

Englezi tvrde da su njihovi igrači tokom utakmice vređani na rasnoj osnovi, a na terenu je došlo do opšte tuče po završetku utakmice.

Fudbalski savez Srbije ranije negirao je da je bilo rasističkih uvreda tokom susreta mladih nacionalnih selekcija.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: