Nazad

Jug pred gašenjem

Izvor: OK RADIO - Sport - Nedelja 21.10.2012 - 11:36

Košarkaši Juga, prema našim saznanjima iz kluba, nisu otutovali u subotu na utakmicu 3. kola Prve srpske lige, gde je trebalo u Knjaževcu da odmere snage sa istoimenim srpskoligašem.

Ekipa Juga
Prema jednoj verziji, utakmica je odložena za četvrtak zbog bolesti košarkaša, a prema drugoj, pred put u Knjaževac okupili su se četvorica košarkaša od 12 koliko je potrebno.
 
Da li će rukovodstvo KK Jug uspeti da odloži utakmicu više nije bitno, radi se o jednom sportskom presedanu, da se klub na očigled svih uništva od strane gradskog rukovodstva, jer nije nađeno za shodno da se prebaci novac klubu kako bi se registrovala trojica košarkaša: Nikola Radisavljević, Darko Trajković i Lazar Marković. 
 
Radisavljević je prestao da igra, pa sada treba da se aktivira, Trajković je ponikao u Jugu, a Marković je iz rasformiranog BSK iz Bujanovca. 
 
Kada se tome doda da i mladi Milan Simonović ne dolazi jer mu se ne plaćaju putni troškovi iz Niša gde studira, da Aleksandar Popović nije mogao da putuje zbog poslovnih obaveza. 
 

Iz ovoga je jasno da Jug nema košarkaše za takmičenje i da mu preti gašenje, nakon 40 godina postojanja.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: