Nazad

Karadžić postavio pitanja Zvezdi

Izvor: B92 - Sport - Četvrtak 08.11.2012 - 22:14

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić reagovao je na protest Zvezdinih navijača u četvrtak na Terazijama.

Karadžić

Oko hiljadu navijača crveno-belih je u sredu na putu ka Pioniru došlo ispred FSS-a kako bi protestvovali protiv rukovodstva saveza i Tomislava Karadžića.

Navijači su nosili transparent na kojem je pisalo „Tole lopove.“ Karadžić je u izjavi za B92 postavio nekoliko pitanja rukovodstvu crveno-belih.

„Video sam transparent koji je organizovan protiv mene, ali u svakom slučaju i ja imam neka pitanja za gospodu iz Crvene zvezde. Zašto ne objasne urušavanje jednog velikog fudbalskog giganta? Zašto je klub doveden u najtežu poziciju od njegovog postanka? Zašto su stvoreni dugovi od više desetina miliona evra? Dakle, mnogo pitanja a nijedan odgovor“, rekao je Karadžić za B92.

Karadžić smatra da iza protesta u četvrtak stoji Goran Vesić.

„Neće me iznenaditi ako se uskoro pojavi transparent ’Vesiću majstore’. Ja sam miran, a ti ljudi ako imaju i malo morala, trebaju da se stide. To je moj odgovor na jučerašnji transparent ispred Fudbalskog saveza Srbije“, dodao je predsednik FSS za B92.

Iz FK Crvena zvezda su nam rekli da nemaju komentar i da se neće oglašavati ovim povodom.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: