Nazad

Mihajlović nas pokrao!

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 24.09.2012 - 10:20

Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine, ponovo upiru prstom u arbitra koji je delio pravdu na meču protiv OFK Beograda. Sugeriše da je prvenstvo neregularno.

ilustracija

Oglasila se, uoči meča protiv OFK Beograda, uprava novosadskog superligaša povodom delegiranog sudije za ovaj duel, Danila Mihajlovića. "Lale" su tražile da pravdu na meču deli drugi arbitar, navodeći da "sumnjaju u poštenje Mihajlovića", čak su najavljivali i povlačenje ekipe sa terena ukoliko uoče nepravilnosti.

Posle remija na Omladinskom stadionu sipaju kritike na račun Mihajlovića i način na koji je vodio meč.

"Znali smo i predvideli šta će da bude na Omladinskom stadionu. To je sramota jer smo upozoravali relevantne organe, a i pored toga desila se fudbalska krađa za koju odgovornost snose i svi ti ljudi kojima smo se obratili", izjavio je za Novosti, Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine.

Rabrenović kaže da je arbitar Mihajlović još u duelu Vojvodina - Javor "pokrao" Novosađane i "svirao" za treći tim. Prema njegovim rečima, Vranjanac je i u subotu na Karaburmi delio pravdu tako da "romantičari" pobede...

"Kako drugačije pravdati činjenicu da je izmislio penal za domaćina, a nama poništio regularan gol. Uz to, okrenuo se kada je trebalo da se dosudi najstroža kazna za nas i sudio je ofsajd Bilbiji u čistoj šansi. Postojala je želja da Vojvodina izgubi, samo što se ipak nije desilo da OFK Beograd pobedi", tvrdi Rabrenović.

Iz novosadskog superligaša sugerišu da je nacionalni šampionat od starta neregularan, najpre zbog odlaganja utakmice Crvene zvezde i Javora, ali i zbog dešavanjima koja prate Vojvodinu.

"Crvena zvezda i Javor će igrati meč kada bude nekima odgovaralo, a naš problem je očigledno što nećemo da stanemo u red glasačke mašine. Vojvodina će glasati za onoga za koga misli da treba. Zašto Vojvodina nema pošteno suđenje i zašto joj je zabranjeno da postavlja visoke ciljeve? Zašto su oni rezervisani za Zvezdu i Partizan!? Zašto nam ne dozvole da se pošteno borimo za svaki bod? Smatramo da je sve to sramno za srpski fudbal, nažalost, praznih tribina. Nazdravlje! " kategoričan je bio Rabrenović.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: