Nazad

Miličić: Ako treba ubiću!

Izvor: B92 - Sport - Utorak 02.10.2012 - 07:41

Darko Miličić novu šansu u NBA ligi tražiće u dresu legendarnih Boston Seltiksa, a srpski centar odlučan je u nameri da se dokaže.

Miličić






Momak koji je na NBA draftu 2003. izabran pre Dvejna Vejda, Karmela Entonija i Krisa Boša je osvojio prsten sa Detroit Pistonsima, ali je tokom devet godina uglavnom imao epizodnu ulogu.

Sad je dobio šansu da igra sa legendama lige, Polom Pirsom i Kevinom Garnetom. Koliko je odlučan da pokaže zašto je sa 18 godina stigao u NBA, najbolje svedoči njegova nimalo naivna izjava lokalnim medijima.

Poznat po nezgodnom temperamentu i oštrom jeziku, Miličić je uzburkao javnosi u SAD istakavši da će ubiti na terenu ako je potrebno.

"Završio sam sa dokazivanjem da sam materijal za 2. pika. Ove godine važni su samo Seltiksi, i da dokažem da sam timski igrač. Radiću šta je potrebno, šta god moram da bih pomogao timu. Ako moram da ubijem nekoga na terenu, ja ću ubiti nekoga na terenu", rekao je Miličić.

Miličić

Mnogi mu zameraju na ovoj izjavi, pripisuju to njegovom odrastanju u ratom razorenom društvu, što je uticalo na brutalan razvoj momka koji je sa 15 godina postao profesionalac.

Darko je možda jednostavno želeo da pokaže lokalnim medijima u Bostonu koliko je motivisan što će igrati za Seltikse, sigurno najprestižniji tim za koji je igrao u karijeri.

U svakom slučaju, američki mediji se slažu da je ovo možda poslednja šansa za Miličića da se dokaže u NBA, možda je i on toga svestan pa je zbog toga "izleteo".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: