Nazad

Milinković: Veoma važna pobeda

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 08.10.2012 - 00:28

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković ocenio je da je pobeda protiv Rada sa 1:0 u osmom kolu Superlige ključan korak za izlazak ekipe iz krize.

ilustracija

OFK Beograd je do prve pobede ove sezone u prvenstvu Srbije došao je golom Veseljka Trivunovića u 7. minutu.

"Igrali smo protiv odlične ekipe Rada, koja je dobro vođena. Kod nas je postojao psihološki pritisak pobede, zbog kojeg nismo igrali bolje."

"Očekivali smo da će se nivo igre podići posle gola. Zadovoljan sam rezultatom, ovo je važna pobeda i ključan korak za izlazak iz krize", rekao je Milinković posle meča na Omladinskom stadionu.

Fudbaleri Rada doživeli su prvi poraz ove sezone, a trener kluba sa Banjice Marko Nikolić istakao je da je pobednika rešio jedan detalj - odličan šut Trivunovića sa 20 metara.

"Ovo je bila tvrda utakmica, borbena i ne mnogo kvalitetna, u kojoj nismo imali udarac u okvir gola. Periodično smo se smenjivali u napadima. Nesrećan sam zbog poraza u kojem je prevagnuo jedan detalj, a to je gol u 7. minutu", rekao je Nikolić.

Rad je i pored poraza zadržao treće mesto na tabeli, dok se OFK Beograd sa pet bodova izjednačio na 13. poziciji s Hajdukom iz Kule i Radničkim 1923.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: